KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Standaard gipsblokken

lichtgewicht en brandwerend

De standaard gipsblokken waarmee Muur op Maat werkt, zijn lichtgewicht en brandwerend. Met een binnenwand van deze gipsblokken creëren we stevige scheidingswanden. Ondanks het lage gewicht zijn de standaard blokken sterk en degelijk. Belangrijke details: ze zijn geluidsisolerend en tot wel vier uur brandwerend. Ook zijn de gipsblokken vochtregulerend waardoor ze niet uitzetten en geen water vasthouden. Zo blijven je muren vrij van schimmels.

De standaard gipsblokken worden vaak gebruikt voor niet-dragende binnenmuren in nieuwbouwwoningen, woningen van de woonstichting, tijdens renovaties en binnen de industriebouw. De blokken zijn perfect om leuningen, meubelen of accessoires aan te bevestigen.

Muur Op Maat levert gipsblokken muren standaard behangklaar op.


OFFERTE AANVRAGEN

Voordelen standaard gipsblokken

 • Ze zijn vochtregulerend en bieden een prettig woonklimaat
 • Ze vormen een stevige, massieve wand
 • Ze zijn brandwerend
 • Ze hebben een geluidsisolerende werking
 • Ze zijn te bepleisteren

Standaard Gipsblokken

Type Normaal (wit)
Gipswand dikte 7cm of 10cm (5 cm mogelijk)
Afmetingen 64/50 cm x 50/45 cm
Gewicht +/- 22 kg en 32 kg
Akoestische isolatie waarde Rw 34dB en 37dB
 • Telefoon
  06 10 59 41 22

 • Hertog Janstraat 23
  5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2023 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring