KOSTENCALCULATOR

Bereken hier eenvoudig de kosten voor het plaatsen van een binnenmuur of scheidingswand.

KOSTENCALCULATOR

Wand laten plaatsen

Binnenmuren voor woningen en bedrijfsruimtes 

Er zijn verschillende redenen om een tussenwand met deur te laten plaatsen. Denk aan een extra slaapkamer of kantoor aan huis. Maar Muur op Maat kan ook een muur plaatsen die geen vocht vasthoudt. Ideaal voor je badkamer!

Met een gipswand creëren we snel en geheel naar wens de extra ruimte die jij nodig hebt. Onze gipswanden zijn geluidswerend, brandwerend én vochtregulerend. Ideaal voor niet-dragende scheidingswanden.

 

Professioneel afgewerkte wanden

Naast het plaatsen van wanden, verzorgt Muur Op Maat professionele wandafwerking. Wel zo fijn om alles door één professional te laten uitvoeren. Al onze gipswanden zijn standaard behangklaar afgewerkt.

En als jij dat wil kunnen we de gipswanden ruw, sausklaar of zelfs met volledig stucwerk afwerken. Dit geldt ook voor je bestaande muren. Helemaal volgens jouw afwerkingswensen en budget. Wil je meer weten over onze afwerkmogelijkheden? Klik op www.muurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie.


OFFERTE AANVRAGEN

  • Telefoon
    06 10 59 41 22

  • Hertog Janstraat 23
    5491 BS Sint-Oedenrode

Over Ons

Pim van de Sande. De man achter Muur op Maat.

“Van 2004 tot 2006 studeerde ik ICT, maar deze studierichting paste niet bij me. Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél wilde, ging ik werken bij mijn buurman die werkte als gipsblokkenbouwer.

Op deze manier kwam ik in aanraking met de bouwwereld. In 2007 nam ik een grote stap en startte mijn eigen onderneming Afbouwbedrijf Pim van de Sande.

Naast het plaatsen van binnenwanden voor voornamelijk aannemers kwam ik in toenemende mate in contact met het calculeren en een stukje begeleiding van grote projecten. Tijdens deze trajecten ontmoette ik steeds vaker particulieren die ook behoefte hadden aan een projectleider. Deze taak ben ik daarom met veel plezier gaan uitvoeren naast mijn andere werkzaamheden.”

In de loop der jaren ben ik me meer gaan specialiseren in alles wat met wanden te maken heeft. Dus ook wandafwerking en schilderwerk. Ik kan hiermee het totaalplaatje bieden. Ik ben daarom begonnen met Muur op Maat. Het bedrijf waar al die werkzaamheden samen komen. En kijk ook eens op mijn andere website www.nieuwbouwmuurafwerkingopmaat.nl voor meer informatie over mijn andere mogelijkheden.”

Ontwerp & realisatie: Shout4Sites | Tekst door Linda © Copyright 2017 - 2024 Afbouwbedrijf Pim van de Sande | Privacyverklaring